La Central de Confecció s’adapta al màxim a les mesures que marquen els protocols contra la Covid-19

18 de maig de 2021

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha preparat la propera campanya d’estiu posant el focus en la seguretat de la seva plantilla, tal com ja ho va fer en l’exercici passat. La pandèmia de la Covid-19 obliga a doblar els esforços en prevenció i posar en pràctica els protocols en matèria de salut laboral.

L’equip tècnic de Fruits de Ponent han estat treballant durant els darrers mesos, i així ho continuen fent, per tal d’adaptar al màxim la nostra Central de Confecció i la resta de seus del Grup als protocols anti-Covid establerts per les autoritats sanitàries.

L’objectiu és que les instal·lacions i els treballadors i treballadores estiguin protegits de la Covid-19 per, d’aquesta manera, poder desenvolupar les tasques habituals sota unes condicions de seguretat màximes.

Cal remarcar, en aquest sentit, que s’han situat diversos separadors a diferents línies i també a la cantina. A més, s’han instal·lat nous punts per dispensar gel hidroalcohòlic protector de mans en totes les seus del Grup i s’han reforçat els controls de prevenció.