Instal·lacions

Àrees per al negoci del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

Les instal·lacions del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent estan dissenyades per harmonitzar amb l’entorn natural, aportar comfortabilitat als nostres socis i personal professional, mentre que al mateix temps incorporen tecnologies avançades per assegurar l’eficiència i la sostenibilitat dels processos de producció, compromesos amb la sostenibilitat, qualitat i la comunitat.

Seu central

Situada al municipi d’Alcarràs, a la Carretera de Vallmanya Km 1, la seu central de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent és també la seu de Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit, cooperativa fundacional. Les oficines compten amb les principals àrees administratives del Grup Cooperatiu i aquelles d’atenció al soci, així com la Presidència i la Direcció General. Les oficines compten amb la Sala Auditori, que és on es celebren les reunions amb socis, etcètera.

Central de confecció

Planta industrial dedicada a la confecció de fruita de pinyol i de llavor. Amb una capacitat per confeccionar entre 1 i 3 milions de quilograms diaris de fruita, la Central està equipada amb tecnologia de darrera generació per millorar la productivitat i l’eficiència i adaptar-se a les necessitats dels nostres clients.

Central de l’ametlla

Instal·lació dedicada al maneig, emmagatzematge i conservació de l’ametlla. La planta compta amb un sistema de pelatge i d’assecadors per a l’ametlla, per tal de cobrir totes les necessitats que ens puguem trobar amb aquest fruit. Disposa de compartiments per emmagatzemar l’ametlla en les màximes condicions de seguretat alimentària.

Seu Central de Grup Cooperatiu

Situada a la Ctra. Vallmanya KM 1 d’Alcarràs, les oficines centrals de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent agrupen diferents serveis als socis, així com són seu també de la cooperativa Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit.
La seu central també és on s’ubica la presidència, la direcció general, els serveis financers i agronòmics i subministraments i l’agrobotiga.

Central de confecció

Planta industrial dedicada a la confecció de fruita de pinyol i de llavor. Amb una capacitat per confeccionar entre 1 i 3 milions de quilograms diaris de fruita, la Central està equipada amb tecnologia de darrera generació per millorar la productivitat i l’eficiència i adaptar-se a les necessitats dels nostres clients.

Molí d’Alcanó

Ubicat a Alcanó, Lleida. És una instal·lació dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra, amb olives 100% arbequines. Ubicat a Alcanó, Lleida. És una instal·lació dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra amb olives 100% arbequines. L’almàssera és 100% sostenible, ja que compta amb un sistema d’aprofitament del pinyol de l’oliva, a través del qual s’alimenta energèticament el molí. També disposa de panells solars al teulat de les naus, de forma que, es completa així el cicle d’energia verda per al Molí. Les instal·lacions disposen d’una ‘agrobotiga’ des d’on es ven directament l’oli.

Estacions de Servei

L’estació de subministraments d’Alcarràs, Benavent i Torres de Segre sota la marca Ponent Energia compta amb sortidors de carburants de tot tipus, així com també, la d’Alcarràs, de dos carregadors elèctrics, un dels quals ultraràpid. L’estació pertany a la cooperativa Segre Fruits i Secció de Crèdit, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent. Es caracteritza per ser una estació de subministraments de proximitat. Compta també amb servei de distribució de Gasoil a domicili.

Agrobotigues d’Alcarràs i Alcanó

L’Agrobotiga de Fruits de Ponent, situada a Alcarràs, a la seu de les oficines centrals del Grup Cooperatiu i de la cooperativa Camp d’Alcarràs, es caracteritza per posar a la venda producte de proximitat i cooperatiu. Compta amb fruita i verdura, així com oli i altres productes que elaborem al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent. I, en l’agrobotiga d’Alcanó, també es pot trobar producte de proximtiat i, sobretot, l’oli que es produeix al mateix Molí, ja que la botiga està ubicada en aquest.

Cooperatives

DE PRIMER GRAU