Visita de la consellera Teresa Jordà a Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

1 de juny de 2022

La consellera d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha efectuat aquest dimecres una visita a diferents espais i instal·lacions del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent a Alcarràs.

Així, durant la seva estada a la seu central de Fruits de Ponent, la consellera ha mantingut una reunió de treball amb els consells rectors del Grup Cooperatiu, encapçalats pel seu president, Benjamí Ibars, i pel seu director general, Josep Presseguer. En aquesta trobada, i entre d’altres temes, han tractat de la situació generada arran de les gelades del mes d’abril, que han afectat greument al sector de la fruita dolça. Teresa Jordà ha mostrat la seva preocupació per aquesta problemàtica i ha expressat el seu suport al sector.

Jordà també ha visitat l’Agrobotiga de Fruits de Ponent a Alcarràs, on ha pogut tastar alguns dels productes del Grup Cooperatiu, com ara l’oli d’oliva verge extra, que ha estat guardonat recentment en un concurs, o la fruita de pinyol, a més de poder comprovar de primera mà l’aposta que, des de Fruits de Ponent, es fa pels productes de proximitat i cooperatius.

En aquest mateix sentit, durant la seva visita la consellera ha estat informada en detall del projecte cooperatiu del grup, que aposta per la sostenibilitat, pel relleu generacional i per la innovació, i s’ha mostrat gratament impressionada per tot plegat, motiu pel qual ha felicitat Fruits de Ponent i els seus responsables.