Víctor Küppers pronuncia una conferència sobre la felicitat, per cloure els actes dels 75 anys de Camp d’Alcarràs

30 de gener de 2024

Alcarràs, 25 de gener de 2024

Aquest dijous 25 de gener, s’ha celebrat a Lo Casino d’Alcarràs, la conferència “Viure i treballar amb alegria”, a càrrec del reconegut “coach” Víctor Kuppers, en el marc d’actes de la cloenda de celebració dels 75 anys del Camp d’Alcarràs.

L’esdeveniment ha estat un èxit rotund, amb una assistència que ha superat totes les expectatives.

Víctor Kuppers, amb el seu habitual carisma i profund coneixement, ha ofert una xerrada inspiradora sobre com incrementar la felicitat i satisfacció tant en l’àmbit personal com professional. Els participants han pogut gaudir d’un viatge enriquidor a través de consells pràctics i anècdotes motivadores, que han ressaltat la importància de viure i treballar amb passió i alegria.

La resposta del públic ha estat extraordinàriament positiva. Molts assistents han expressat el seu agraïment per l’oportunitat d’escoltar a Kuppers en persona i han destacat com la xerrada els ha motivat a aplicar nous enfocaments en la seva vida diària.

Aquesta conferència ha servit per cloure el 75è Aniversari de Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit, els actes del qual van començar l’any passat.