Una seixantena de socis de la Cooperativa de Carlet (València) s’interessen per les tècniques de cultiu i procés de comercialització de Fruits de Ponent

18 de juny de 2015

Socis de la Cooperativa de Carlet (València) han portat a terme avui una visita a les instal·lacions de Fruits de Ponent, en el marc d’un curs d’especialització fructícola que aquest grup porten a terme. El director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, ha explicat a la seixantena de socis de la cooperativa com treballa el Grup Cooperatiu i quines són les diferents cooperatives que l’integren. La visita ha consistit també en anar a veure dues finques de productors de Fruits de Ponent per comprovar un sistema anti-glaçades, per una part; i una de les xarxes anti-pedra que hi ha instal·lades, per una altra banda. Finalment, la seixantena de socis han pogut visitar la Centra de Confecció de Fruita de Fruits de Ponent, que en aquests moments ja es troba immersa en la campanya de la fruita d’os.

La Cooperativa de Carlet compta amb un gran volum de cítrics, però també amb d’altres varietats de fruita, com també fruita d’os i de llavor.