Tornem a Fruit Attraction 2023: Innovació i connexions en el món hortofructícola

21 de setembre de 2023

Fruit Attraction, la fira internacional líder en el sector de les fruites i verdures, està a punt de tornar. Els dies 3 al 5 d’octubre de 2023, Madrid es convertirà una vegada més en el punt de trobada per a la comunitat hortofructícola professional de tot el món. Organitzada per IFEMA Madrid i FEPEX, aquesta fira ofereix una oportunitat única per a la comercialització, la innovació, la qualitat i l’aprenentatge.

A Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, estem emocionats de compartir la gran notícia: tornem a Fruit Attraction! És una oportunitat única per connectar amb els nostres clients i col·laboradors.

Aquesta fira internacional atrau més de 90.000 professionals de 135 països, i és el lloc perfecte per establir noves relacions comercials, revisar els èxits de la campanya d’estiu i estar al dia amb les últimes tendències i innovacions del sector.

Ens podràs trobar a l’estand 10E10 del Hall 10, on estarem encantats de rebre’t i mostrar-te el nostre catàleg comercial de les diferents àrees de negoci, no només de la fruita sinó també d’altres potencials de l’empresa. Serà una oportunitat perfecta per conversar cara a cara, resoldre qualsevol pregunta i explorar noves oportunitats de negoci.

No et pots perdre Fruit Attraction 2023; reserva les dates al teu calendari, del 3 al 5 d’octubre. Et convidem a que ens visitis al nostre estand i descobreixis les nostres darreres novetats i productes de la més alta qualitat.