Tanquem amb un balanç molt positiu la nostra participació a Fruit Attraction

7 d'octubre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha tancat amb molt bon gust de boca la seva participació a Fruit Attraction, el certamen firal de referència de el sector hortofructícola, que s’ha celebrat des de dimarts fins avui a IFEMA-Fira de Madrid.

Han estat tres dies d’activitat intensa a l’estand de Fruits de Ponent, i els responsables han fet un balanç molt positiu de l’experiència i el treball realitzat en una edició de Fruit Attraction que ha tornat a escena després de la interrupció de l’any passat arran de pandèmia. La presència a aquesta fira compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, que ha subvencionat una part de les despeses. Les ajudes formen part de la línia de subvencions de 2021 per impulsar la internacionalització del teixit empresarial i la participació d’empreses i entitats de les comarques lleidatanes en fires i salons d’àmbit internacional.

De fet, Fruits de Ponent sempre ha estat present en aquesta cita que, en aquest 2021, ha reunit prop de 100.000 visitants professionals, 2.000 empreses participants, 140 països i 18 sectors. Era, a més, la primera fira a la qual el Grup Cooperatiu assistia presencialment des de l’inici de la pandèmia, amb el que s’ha bolcat perquè tot sortís el millor possible.

Els eixos sobre els quals ha pivotat l’activitat de Fruits de Ponent a Fruit Attraction han estat tres. D’una banda, la reconnexió de la fira ha permès restablir, i en alguns casos obrir, contactes amb clients de tot el món. Han estat, a més, visites de qualitat i reunions i trobades d’alt nivell, de manera que, en aquest sentit, s’ha passat amb nota aquest apartat.

En segon lloc, s’ha presentat el nou portfoli comercial, obert a un ventall més ampli de productes mediterranis. Així, Fruits de Ponent ha posat especial èmfasi en projectar el nou catàleg de productes i especialment els #MediterraneanFoods, una aposta que passa per complementar els elements clàssics de la seva oferta, com són la fruita i els sucs naturals, amb noves propostes, com la ametlla, l’oli verge extra, el vinagre de poma i els cereals. Tots ells s’han integrat en un portafoli que ha estat presentat als clients a Fruit Attraction i a través de diferents campanyes.

Finalment, i com a tercer element sobre el qual ha pivotat l’activitat, Fruits de Ponent ha reafirmat la seva aposta per l’ADN cooperatiu i, sobretot, per la sostenibilitat com un objectiu a nivell mediambiental, social i econòmic, segons el qual tota la activitat que es genera des Fruits de Ponent ha de resultar beneficiosa per al planeta i per a les persones, tot això emmarcat en els principis del Pacte Mundial de Nacions Unides i el desplegament dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) fixats per l’Agenda 2030.

En suma, un balanç molt positiu per als tres dies de Fruit Attraction, que han permès a Grup Cooperatiu Fruits de Ponent tornar a estar present de forma presencial en un certamen que és de visita obligada per a tots els actors de el sector i tornar a casa amb la satisfacció d’haver pogut executar tota l’agenda amb la qual va arribar a IFEMA-Fira de Madrid.