Reconeixement a Fruits de Ponent en l’àmbit de l’emprenedoria

9 de juny de 2017

Aquesta distinció que concedeix la Confederació de Cooperatives de Catalunya, i que ha recollit el president de Fruits de Ponent Sebastià Escarp,  s’ha fet pública en un acte presidit pel vicepresident del Govern, Oriol Junqueras.
En la seva primera edició, el jurat dels premis CoopCat2017 ha reconegut  Fruits de Ponent “per la seva contribució a la societat catalana, el cooperativisme i per saber traslladar els principis i valors cooperatius a la vida diària”. 

 A més a més, el guardó arriba en un any, el 2017, en què el Grup celebra el seu 25è aniversari, cosa que encara li afegeix un valor especial. 

Fruits de Ponent és un dels grups líders de la UE en producció i comercialització de fruita d’os i, paral·lelament, compta amb una política interna de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i principis ètics que el porten a formar part de nombrosos projectes solidaris, juntament amb entitats del tercer sector. També, a través de la seva Fundació, creada ara fa un any, difon els valors del ‘Cooperativisme’ entre els infants, joves i adults. 

A l’acte també s’han reconegut altres Cooperatives catalanes, com ActelGrup, també amb seu a les Terres de Lleida.