Projecte de nova web de l’Agrobotiga per promocionar els productes cooperatius

1 d'octubre de 2016

Les Cooperatives del Camp d’Alcarràs i l’Agrària del Llobregós impulsen un projecte conjunt per tal de promocionar els seus productes cooperatius, i donar-los-hi més visibilitat per tal que arribin a un major públic. El projecte compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i de la Unió Europea. 

Amb aquesta acció el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent aposta clarament per a la proximitat en la seva acció comercial amb els clients i per tal de projectar també els seus productes en el món digital, on cada vegada s’hi apropa més públic potencia interessat. 

El projecte compta també amb diverses accions de difusió i promoció en l’entorn immediat, com la invitació a un tast de poma de muntanya a la Fira de Sant Miquel, tastos de l’oli nou a l’Agrobotiga i accions de propaganda de la nova web a diferents esdeveniments. 

La pàgina web de l’Agrobotiga funciona ja des d’aquest mes d’octubre i comptarà també amb un apartat per a receptes amb productes cooperatius.