Neix NOVACOOP MEDITERRANEA

2 d'abril de 2024

NOVACOOP MEDITERRANEA és el nom de la nova societat compartida entre Grup Cooperatiu Fruits de Ponent i Actel Grup. El passat 10 de gener, s’anunciava l’acord que dies després, el 28 de febrer va ser corroborat per les assemblees generals de les dues cooperatives.


NOVACOOP MEDITERRANEA, una empresa agroalimentària que aglutina l’esperit cooperatiu amb la riquesa de la producció agrària mediterrània, passarà a gestionar les operacions dels negocis de fruita, oli, fruits secs, així com a gestió dels serveis als socis i l’energia.


Una col·laboració que busca l’optimització de la rendibilitat de les explotacions dels socis i sòcies mitjançant una gestió i comercialització més eficients dels productes agraris, així com abordar les altes necessitats d’inversió actuals i proporcionar un servei integral a la massa social.

Els principis cooperatius compartits entre ActelGrup i Fruits de Ponent, asseguren que aquesta iniciativa estigui profundament arrelada al territori i al servei de la societat en general.

Sens dubte una societat que representa el compromís amb els nostres valors cooperatius de solidaritat, col·laboració i comunitat.

NOVACOOP MEDITERRANEA anirà desplegant la seva nova imatge en els propers dies. De moment, ja es pot consultar la nova web -encara en construcció-. 

El passat dia 22 ja es va portar a terme una jornada de treball al Monestir de les Avellanes en la qual hi van assistir membres del nou consell d’administració de NOVACOOP MEDITERRANEA, així com dels consells rectors de Actel i Fruits de Ponent i líders dels equips de la nova societat.

www.novacoop.com