Molí d’Alcanó, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, fidel a la cita del sector oleícola de Catalunya

23 de gener de 2024

Els olis d’oliva verge extra L’Or de Ponent i KYLATT han tornat a participar, un cop més, a la fira de l’oli de les Borges Blanques, en la seva 27a edició, celebrada durant el cap de setmana del 19 al 21 de gener.

Durant aquest cap de setmana, l’estand del Molí d’Alcanó, on es visualitza principalment la marca KYLATT, de l’oli ‘selecció especial’, així com també L’Or de Ponent ha rebut una gran quantitat de interessats per a comprar algun dels productes presents, o interessar-se pels mateixos.

A més, els visitants de la fira també han tingut l’oportunitat, durant tot el cap de setmana, de degustar l’oli L’Or de Ponent i l’oli KYLATT en el “Oli Bar” de la fira.

D’altra banda, l’estand va rebre diverses visites institucionals, incloent-hi la del president de Catalunya, el Molt Honorable Pere Aragonès, que va inaugurar la fira; així com la del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea Meritxell Serret, la diputada al Congrés Míriam Nogueras, el subdelegat del govern a Lleida, José Crespín i l’alcalde de les Borges Blanques, Josep Farran, entre d’altres.

Cal recordar que l’oli KYLATT va estar reconegut i nominat com a finalista en la categoria de Fruitat Verd Dolç, tot destacant la seva excel·lència i sabor únic.

La fira ha tornat a ser un aparador pels productes del Molí d’Alcanó, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, que any rere any treballa intensament per créixer en qualitat i innovació i per tal de treure el màxim rendiment per als seus socis i sòcies.