Millores a l’Agrobotiga del Grup Cooperatiu

8 d'octubre de 2017

El Grup Cooperatiu ha portat a terme tot un seguit de millores a l’Agrobotiga que està situada a la Cooperativa del Camp d’Alcarràs (Ctra. Vallmanya Km 1), per tal de millorar la comoditat dels seus clients a l’hora de fer les compres, així com la qualitat en l’experiència de la compra. Aquestes millores han consistit principalment en modificar el circuit d’entrada, que ara serà directament des de la zona de l’aparcament de l’Agrobotiga, sense necessitat d’accedir així al vestíbul. Aquest nou accès permet molta més comoditat en la càrrega i descàrrega dels productes i dóna una millor visibilitat a l’Agrobotiga. 

Així mateix, es porta a terme un canvi d’imatge interna amb la incorporació de nou mobiliari per a la fruita i la verdura i per al racó cooperatiu. En aquest sentit, s’ha volgut potenciar els productes de proximitat, incorporant els de productors de la zona i introduïnt un “racó ecològic” per captar un nou públic que busca aquest tipus de productes. 

Les millores, encara en procès d’implementació, també han consistit en aportar una imatge que connecti amb la filosofia cooperativista i amb la del agricultor, base principal del Grup Cooperatiu. Tot el projecte compta amb el suport d’una línia per a la millora de Circuits de Venda de Proximitat que impulsa el Departament d’Agricultura de la Generalitat i la Unió Europea. 

L’Agrobotiga de Fruits de Ponent vol continuar aportant un servei afegit al seu soci i a les famílies i també al públic en general. En aquesta s’hi troben tot tipus d’aliments, malgrat que la fruita, verdura, carn artesana i productes cooperatius en són el principal ingredient. 

El projecte també ha comptat amb la renovació del logo de l’Agrobotiga, que també es veurà a la botiga d’Alcanó.