L’Or de Ponent, amb el segell de qualitat de la DOP Les Garrigues

25 de novembre de 2018

El Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, s’inscriu a la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues amb l’objectiu de certificar l’oli verge extra amb aquest Segell de garantia d’Origen i de Qualitat.

Els presidents de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, i de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, han signat aquesta inscripció i han expressat la seva satisfacció per aquesta incorporació que, segons Enric Dalmau, “permetrà seguir sumant valor a aquest segell de qualitat i a ambdues entitats, alhora que reflecteix el treball del Consell Regulador per a la integració de més Cooperatives a la Denominació d’Origen”.

El Molí d’Alcanó forma part del Grup Fruits de Ponent, una cooperativa de Segon Grau referent en la internacionalització i exportació de productes a mercats internacionals, que arriba a cinc continents i a més de 50 països.

El Grup Fruits de Ponent també mostra la seva satisfacció i preveu portar aquest segell de qualitat a diferents fires en les que participa, tant a nivell nacional com internacional, i incorporar aquest oli de qualitat al seu catàleg comercial; d’aquesta manera també diversifica la seva capacitat de negoci.