L’estand del Grup Cooperatiu a Fruit Logistica de Berlín rep la visita de la delegació de la Generalitat, i de Damià Calvet, president del Port de Barcelona

6 d'abril de 2022

La segona jornada d’activitat del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent a Fruit Logistica ha tingut un marcat caràcter institucional amb diferents visites, entre les quals hi ha hagut de la delegació de la Generalitat de Catalunya a l’estand, i la de l’exconseller i actual president de l’Autoritat Portuària de Barcelona.

La delegació de la Generalitat la integraven Carmel Mòdol, secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Ramon Sentmartí, director de Prodeca (Promotora dels aliments catalans) d’aquest departament; Rosalba Arrufat, assessora de Prodeca; i Marie Krapetz, delegada del Govern de Catalunya a Alemanya.

Durant la trobada, Fruits de Ponent ha fet saber, per boca del seu president, Benjamí Ibars, i del CEO, Josep Presseguer, la seva inquietud per les darreres gelades patides pel camp i la importància d’implementar, amb la major rapidesa possible, ajuts per als afectats.

Al marge d’aquest tema, al llarg de les diferents trobades s’ha fet una valoració molt positiva del treball i dels contactes que s’estan establint a Berlín, i que són clau per tal d’assegurar la presència en els mercats d’arreu del món en la propera campanya, un aspecte, aquest, que resulta absolutament fonamental.

Aquest segon dia ha estat, doncs, d’una activitat molt intensa pel que fa a les visites i a les reunions amb expositors i clients, recuperant un contacte directe que, arran de la pandèmia, en els dos darrers anys no havia estat possible.

El lema ‘From Alcarràs, Land of inspiration’ (Des d’Alcarràs, Terra d’inspiració) ha tornat a ser, un dia més, l’estendard sota el qual el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha deixat sentir la seva veu a Berlín en el que, sense cap mena de dubte, és un dels certàmens firals més importants del món dins el sector de la fruita fresca. Fruit Logistica tancarà portes aquest dijous després de tres jornades d’activitat.