L’aposta per la sostenibilitat de Fruits de Ponent, la gran protagonista de Fruit Logistica 2020

3 de febrer de 2020

Fruits de Ponent i el seu compromís per la sostenibilitat, seran els protagonistes de la fira Fruit Logística 2020, que aquest any es troba centrada en els reptes ambientals i ètics que hauran d’afrontar les empreses del sector de la fruita a escala global.

La sostenibilitat té un paper primordial en aquesta edició 2020, en la qual el grup Fruits de Ponent revelarà quines són les accions que l’empresa duu a terme en matèria d’eficiència energètica i també d’optimització de recursos. La reducció en la despesa d’aigua, l’ús de material reciclable, i la instal·lació de plaques fotovoltaiques per adquirir energia solar; són alguns exemples d’accions que el grup ha portat a terme en els darrers anys. Aquests projectes responen a un ferm compromís social i mediambiental, els quals també es veuen reflectits en l’acord que uneix el grup Fruits de Ponent amb l’Agenda 2030, i els objectius de desenvolupament sostenible. La sostenibilitat per al grup cooperatiu és entesa de forma transversal i és enfocada a tots els sectors de l’empresa, des de l’àmbit intern de funcionament de l’empresa així com la gestió econòmica i mediambiental del grup.

La proposta de Fruits de Ponent en l’agricultura sostenible, i la presentació de les seves accions per alinear-se amb l’Agenda 2030 presents en aquesta edició de la fira Fruit logística, on el grup estarà situat al stand B-07, Hall: 8.2.