La solidaritat i el cooperativisme omplen la Festa del 25è aniversari de Fruits de Ponent

15 de maig de 2017

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent va organitzar ahir diumenge, coincidint amb el 25è Aniversari del Grup, una Festa Solidària, que va començar a les 9 h amb una donació de sang a les mateixes instal·lacions. El Banc de Sang i Teixits de l’hospital Arnau va recollir fins a 80 donacions i es van arribar a fer, entre donacions i oferiments més d’un centenar.

La jornada de matí va seguir amb un esmorzar solidari i exhibicions de música, a càrrec del grup El Calaix de la Maria, format per joves de l’Aula de Música d’Alcarràs, i una exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica d’Alcarràs. També hi van haver jocs de fusta pels petits … Socis, treballadors, famílies i també veïns d’Alcarràs i de poblacions properes van voler participar en aquesta iniciativa de caire solidari i cooperativista. 

Posteriorment, va tenir lloc el dinar de germanor per a socis, treballadors i familiars. En aquesta trobada es va comptar amb la presència del televisiu Quim Masferrer, que va posar la nota d’humor a la sobretaula, reivindicant, això sí, el paper del pagès i de la feina que fa, així com de cooperatives com Fruits de Ponent, acabant la seva intervenció amb el conegut i mediàtic acomiadament “Sou Molt Bona Gent”. 

Fruits de Ponent celebra aquest 2017 els seus 25 anys, havent-se convertit, en paraules del seu president, Sebastià Escarp, en una empresa líder a Europa en fruita d’os, amb un producte de qualitat i adaptant-se als temps. Escarp va lloar la figura dels socis i agricultors, els quals, malgrat les moltes dificultats que avui hi ha al sector, són i seguiran essent el “motor” del Grup Cooperatiu. L’acte va comptar també amb la presència de l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, qui va aplaudir els valors de responsabilitat social i els valors cooperativistes que practica Fruits de Ponent i la importància que aquesta companyia significa per al municipi d’Alcarràs.

 

RECULL D’IMATGES