La Fundació Fruits de Ponent i l’Institut del Son signen un conveni de col·laboració

13 de juliol de 2017

La Fundació Fruits de Ponent i l’Institut del Son han signat un conveni de col·laboració per tal de potenciar, entre ambdues parts, els hàbits saludables, tant des del punt de vista de l’alimentació, com també en la cura de la salut. L’acord permetrà, a través de l’Institut del Son (amb seu a Lleida), que els socis i treballadors del grup gaudeixin d’avantatges a l’hora d’accedir a serveis que presta aquest centre pioner en la medicina del son.

El president de la Fundació Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, i la directora de l’Institut, la doctora Núria Roure, van signar l’acord. Aquest també permetrà incloure, a partir de setembre, xerrades dirigides als socis i treballadors, a la mateixa empresa, i relacionades amb el descans i com tractar les patologies del son. 

 

Fruits de Ponent continua, d’aquesta manera, apostant per tal d’oferir avantatges socials i relacionats amb els hàbits saludables per als seus socis i treballadors, aspectes, aquests, primordials també en el dia a dia de la companyia.