La Fundació de Fruits de Ponent i l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Lleida signen un conveni de col·laboració

16 de juny de 2017

Els presidents de la Fundació de Fruits de Ponent i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Sebastià Escarp i Eduardo Serrano, respectivament, van formalitzar ahir dijous la signatura d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Aquest acord contempla que l’AECC ofereixi a socis, treballadors i familiars d’aquests de Fruits de Ponent una sèrie de serveis inclosos per aquesta entitat com: prevenció, xerrades d’especialistes, assessorament individualitzat, suport i acompanyament en cas de malaltia, entre d’altres. Aquest acord permetrà també incloure en els programes de salut laboral de la companyia les recomenacions dels metges especialistes que formen part de l’AECC.

L’acte de signatura va comptar també amb la presència de Josep Casals, vicepresident de l’AECC a Lleida, i Jasmina Dolcet, representant de la Junta Local a Alcarràs de l’AECC. I, per part de Fruits de Ponent –a més de Sebastià Escarp- de Josep Presseguer, director general, i Alfonso Mora, vicepresident de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs i representant del patronat de la Fundació.

La jornada va coincidir, a més, amb la primera xerrada informativa programada aquest any i que va tractar entorn la prevenció i detecció del càncer de pell. El dermatòleg de l’hospital Arnau, José Manuel Fernández, va parlar sobre els tipus de tumors de pell, i, com prevenir-los, sobretot per aquelles persones, com els agricultors, amb una elevada exposició als raigs ultraviolats.

La col·laboració entre ambdues entitats prosseguirà durant aquest any en, per exemple, el patrocini de Fruits de Ponent en la caminada saludable contra el càncer que tindrà lloc a Lleida.