La Fundació de Fruits de Ponent col·labora amb l’emprenedoria agrícola i l’esport

5 d'abril de 2017

Un dels objectius de la Fundació Fruits de Ponent és el de contribuir a promocionar l’activitat emprenedora al nostre territori, col·laborant amb entitats que vetllen per la formació dels joves agricultors (com el Centre d’Estudis Agropecuaris CEAP) i també amb d’altres que potencien l’esport base a la vila d’Alcarràs, com és el Patronat Municipal d’Esports. Amb ells hem signat un any més els convenis de col·laboració per aportar el nostre gra de sorra a la gran tasca -cadascú en el seu àmbit- que porten a terme. 
 
Recentement, el president de la Fundació de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, va reunir-se amb els representants d’abmdues entitats per tal de fer efectives les ajudes. Per una banda, Jaume Bernis, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, (imatge superior) que va recollir l’ajuda anual econòmica a través de la qual el Grup Cooperatiu contribueix amb l’esport de base de diferents entitats i clubs que formen part del Patronat d’Esports. Entitats relacionades amb la gimnàstica, el futbol, el bàsquet, les billets, els escacs, el tennis, … obtenen aquesta ajuda que forma part dels principis cooperativistes de la companyia. 
 
I, per una altra banda, Escarp també es va reunir amb responsables del CEAP, una entitat que lideren joves empresaris agrícoles, per tal de rubricar l’ajuda anual per al desenvolupament d’activitats i projectes. El Grup Cooperatiu i el CEAP fa anys que col·laboren i comparteixen coneixement a través de cursos, etcétera.