La Diputació de Lleida premia a Fruits de Ponent per la seva ‘Responsabilitat Social Corporativa’

1 de desembre de 2015

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu ha rebut un guardó per part de la Diputació per la seva vessant en Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Els premis, que formen part dels reconeixements als ‘Millors Projectes Empresarials 2015’, de les Terres de Lleida, han estat entregats per part del president d’aquest ens provincial, Joan Reñé. El president del Grup Cooperatiu, Sebastià Escarp, ha recollit el premi i ha assenyalat que la RSC forma part de l’ADN del Grup, i s’aplica en tots els camps: socis, treballadors, clients, proveïdors, però també amb l’entorn i el medi que rodeja l’empresa. Escarp ha defensat, en el seu parlament un cop recollit el guardó, els ‘valors cooperatius, més vigents avui i que es basen en l’economia social, la transparència, les decisions democràtiques i la solidaritat, entre d’altres’. 

El jurat ha valorat especialment el compromís de Fruits de Ponent amb els seus diferents grups d’interès, així com amb el territori, atès el seu fort arrelament i contribució en diferents projectes de caire social. 

A l’acte també hi ha assistit el director general del Grup, Josep Presseguer, i la responsable de Desenvolupament, Mercè Aguado.