Josep Presseguer intervé a l’Aula Universitària d’Adults per parlar del futur del sector agroalimentari

13 de gener de 2016

El director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, va ser l’encarregat de pronunciar durant la segona setmana de gener una de les conferències del cicle de l’Aula Universitària d’Adults d’Alcarràs, que es coordina amb la Universitat de Lleida (UdL).

Josep Presseguer va pronunciar la xerrada amb el títol: ‘El sector agroalimentari al món del 2050’, una conferència en què va desgranar les amenaces i oportunitats que avui i en els propers anys tindrà un sector, el de l’agroalimentació, cada vegada més transcendental en un món globalitzat.

El director general del grup va parlar davant el públic al Centre Major (Alcarràs) d’alguns dels reptes que el sector avui ha d’afrontar amb eficiència, intel·ligència i confiança: el repte energètic, el de la seguretat alimentària, la preservació del medi ambient i el de la racionalització de l’aigua. També, va explicar que factors com el tecnològic, les energies renovables i la coordinació en la gestió són elements que cal aprofitar avui. Josep Presseguer també va parlar de l’actual marc globalitzat i com aquest afecta al dia a dia de les companyies, entre d’altres. Així mateix, també va posar en valor el ‘cooperativisme’

L’Aula Universitària d’Adults està formada per més d’un centenar de persones.