Josep Presseguer defensa la importància del sector agroalimentari de Lleida en la jornada “Barcelona, capital de l’agroalimentació catalana”

21 d'octubre de 2021

El CEO de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, ha estat un dels participants en la jornada online que, amb el títol de “Barcelona, capital de l’agroalimentació catalana”, s’ha celebrat aquest mes de novembre sota l’organització del Col·legi d’Enginyers Agrònoms i el Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Josep Presseger ha pres part en la sessió “Construint llaços entre l’urbà i lo rural” de forma conjunta amb el director del Pla Estratègic de l’Àrea Metropolitana, Oriol Estela. Durant la seva intervenció, ha destacat que “Lleida és clau en el sector de l’agroalimentació, igual d’important com ho pot ser el sector de les farmacèutiques o el de l’automoció”.

Per aquest motiu, considera que “cal establir ponts amb l’àrea metropolitana” i ha assegurat que “l’objectiu comú ha de ser el de democratitzar l’alimentació de qualitat”

Presseguer ha descrit també com el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent entén i aplica models sostenibles, deixant clar que “la sostenibilitat és un concepte holístic. Cal tenir coherència i no només s’ha de ser sostenible, sinó que s’ha de porta a la pràctica en el dia a dia i s’ha de demostrar”.