Jornada de Retrobament amb socis, sòcies i treballadors/es pel Dia del Soci

16 de maig de 2022

El passat dissabte dia 14 de maig, es va dur a terme el dinar de ‘retrobament’ de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent.

Va ser una jornada, a la qual van assistir un gran nombre de persones; entre socis i sòcies de tot el Grup Cooperatiu, treballadors i treballadores i diverses autoritats que també van assistir.

El dinar es va portar a terme en un ambient de confraternització, que va ser encapçalat pels ‘parlaments’ als quals van participar el nostre President, Benjamí Ibars, el CEO del Grup Cooperatiu, Josep Presseguer, el subdelegat del govern, José Crespín, el secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol i l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés.
Als discursos es va tractar sobre la problemàtica de les gelades de principis de mes d’abril, destacant que ara més que mai cal sumar esforços durant aquesta campanya.

Després dels parlaments es va fer un reconeixement a tres treballadores que han complit 25 anys a l’empresa; a Tere Gòdia, l’Anna Canadell i la Rosita Mir. També es va fer homenatge a l’expresident Sebastià Escarp per part de l’actual president Benjamí Ibars, pels vuit anys com a president del Grup.

En finalitzar el dinar, es va fer un detall a cada assistent per agrair la seva participació i el seu esforç dins del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent.

#ImpulsCooperatiu