Grup Cooperatiu Fruits de Ponent rep una distinció per la seva tasca ingent en ‘intercooperació’.

3 de març de 2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) commemoren el 20è aniversari del Pla de Millora de la Competitivitat del sector. 

Un acte organitzat per la Federació de Cooperatives de Catalunya, el qual s’ha dut a terme a la Seu Vella i on han assistit prop de 200 cooperativistes d’arreu de Catalunya.

Aquest, ha estat presidit per la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, alts responsables del DACC i la FCAC, així com amb la presència del secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol, i el director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia. 

En el decurs de l’acte, s’ha dut a terme un reconeixement en representació de tot el sector a 20 models significatius d’empreses cooperatives, que han impulsat processos d’intercooperació rellevants en les darreres dues dècades. 

Entre elles, Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, ha rebut una distinció per la tasca ingent en ‘intercooperació’, on el vicepresident del Grup, Jaume Gené, ha recollit aquest reconeixement.

Concretament, el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha volgut reconèixer el salt que Fruits de Ponent ha fet a l’hora de convertir-se en ‘Grup Cooperatiu’, l’any 2020. 

La trobada també ha comptat amb un debat previ, en el qual hi ha participat Maria Casoliva, membre del Consell Rector de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent i presidenta de la Cooperativa Agrària del Llobregos.