Grup Cooperatiu Fruits de Ponent renova el seu compromís amb el Programa d’Acords Voluntaris per a la Reducció de les Emissions de Gasos amb Efecte d’Hivernacle

21 de juny de 2023

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent va rebre ahir de la mà de la Conselleria d’Acció Climàtica, Medi Ambient i Agenda Rural el diploma que acredita un any més la seva participació activa i compromís en el Programa d’Acords Voluntaris per a la Reducció de les Emissions de Gasos amb Efecte d’Hivernacle, impulsat per la Generalitat de Catalunya.

Des de la seva adhesió al programa el 2012, Fruits de Ponent ha demostrat un ferm compromís amb la protecció del medi ambient i la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Mitjançant la presentació anual de dades i el càlcul de les emissions utilitzant diversos factors de conversió, l’organització ha aconseguit reduir significativament la seva empremta de carboni.

L’any 2021/2022 Fruits de Ponent va aconseguir una reducció destacada en les seves emissions de CO2, arribant només a 511,241 KG de CO2, en comparació amb les 1,100 tones de CO2 emeses el 2015. Aquests resultats reflecteixen el compromís constant del grup en la implementació de mesures sostenibles i eficients.

El diploma atorgarà és un testimoni de l’esforç i la dedicació del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent per combatre el canvi climàtic i promoure pràctiques empresarials responsables. Aquesta distinció destaca el lideratge de l’organització en la reducció d’emissions i la seva contribució a la construcció d’un futur més sostenible.

Fruits de Ponent agraeix a la Generalitat de Catalunya i a tots els membres i col·laboradors del Programa d’Acords Voluntaris per a la Reducció de les Emissions de Gasos amb Efecte d’Hivernacle per proporcionar el suport i les eines necessàries per dur a terme aquesta important tasca. Continuarem treballant incansablement per seguir reduint les nostres emissions i establir un exemple en el sector empresarial per a la lluita contra el canvi climàtic.