Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, a la Fira del Treball de la Universitat de Lleida

9 de març de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent està present un any més a la Fira UdLTreball que enguany se celebra entre avui i demà de forma virtual.  

La presència de Fruits de Ponent a la fira respon a l’aposta per la formació que es manté des del grup, per atreure nous talents cap al sector consolidant-se com una opció de futur professional.

Per tots els que estiguin interessats o interessades a descobrir la fira i vulguin concertar una sol·licitud d’entrevista o informació sobre el Grup, poden visitar l’estand dins el web de la fira http://udltreball.udl.cat/ca/

Per a l’estudiant, UdLTreball és la forma de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l’ocupabilitat i aprendre, mitjançant les activitats que s’hi faran, la millor manera de promocionar-se en el seu perfil laboral.

Per a l’empresa, la fira és la forma de donar-se a conèixer i mostrar-se com una opció real de futur, així com de tenir contacte directe amb les opcions de treball en comú i formació contínua que li ofereix la UdL.