Fruits de Ponent tornarà a ser present a Fruit Attraction, fira que se celebrarà entre el 5 i el 7 d’octubre

13 de setembre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent serà present a Fruit Attraction, certamen de referència en el món horto-fructícola que enguany se celebrarà del 5 al 7 d’octubre a IFEMA-Feria de Madrid i que torna a celebrar-se aquest 2021 després d’un any d’absència per les restriccions sanitàries provocades per la COVID-19.

Fruits de Ponent mai no ha faltat a aquesta cita internacional del sector de la fruita fresca, que en aquesta ocasió preveu aplegar 95.000 visitants professionals, 2.000 empreses participants, 140 països i 18 sectors. Serà, a més, la primera fira a la qual assisteix presencialment el Grup des de l’inici de la pandèmia.

Cal remarcar que ho farà amb totes les mesures de seguretat, i així es reflectirà a l’espai que Fruits de Ponent ocuparà a Fruit Attraction: Hall 4, estand 4D04.

És una àrea de 64 metres quadrats on Fruits de Ponent atendrà els seus clients i proveïdors, fent especial atenció a la valoració de la campanya de la fruita, a la reafirmació de les accions de compromís del Grup amb els ODS i a la presentació de novetats i nous projectes.

Fruit Attraction es considerat com una eina comercial de referència global per a la comercialització de fruites i hortalisses. La seva capacitat de promoure les exportacions mundials del sector el converteix en el punt de connexió comercial de tot el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d’haver-se consolidat com a marc d’innovació del mercat horto-fructícola.

Podeu trobar més informació sobre Fruit Attraction a: https://www.ifema.es/fruit-attraction.