Fruits de Ponent subscriu un any més el seu compromís contra el canvi climàtic

30 d'abril de 2018

Fruits de Ponent ha renovat un any més el seu compromís amb l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, subscrivint els Acords Voluntaris per a la reducció de gasos d’efecte hivernacle.

El Grup Cooperatiu ha portat a terme durant el darrer any accions internes en el seu dia a dia d’activitat industrial dirigides a minimitzar l’impacte de les emissions de CO2. Concretament, i segons especifica l’oficina que avalua aquestes accions “la tendència de l’organització és la reducció de les emissions per cada tona de fruita confeccionada mitjançant mesures d’optimització de tots els elements lumínics i mecanitzats. Les noves inversions es realitzen sota criteris d’eficiència”.

El Grup Cooperatiu fa anys que està subscrit al programa Acords Voluntaris per a la reducció d’aquests gasos i ha portat a terme mesures, com per exemple:

-Detectors de presència per reduir el funcionament de llum elèctrica

-Instal·lació de cortines d’aire per minimitzar les pèrdues de fred en cambres frigorífiques

-Instal·lació d’un programa informàtic per fer seguiment de tot l’estat energètic de la central i portar a terme mesures per reduir els consums

-I, com a darreres accions, la instal·lació de plaques solars a la zona de càmeres de fred

La filosofia de l’empresa és clara pel que fa a la cura del medi ambient i l’entorn natural. Fruits de Ponent també ha subscrit els 10 Principis del Pacte Mundial de Nacions Unides i que està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible referents al clima.