Fruits de Ponent serà present amb el Molí d’Alcanó a la Fira de l’Oli de Les Borges Blanques

18 de gener de 2022

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent serà present a la 59a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà a Les Borges Blanques del 21 al 23 de gener.

Hi participarà, concretament, com a Molí d’Alcanó, disposant d’un estand a l’espai O-5 d’un dels recintes que acullen el certamen, el Pavelló de l’Oli. Allí, els visitants podran gaudir dels diferents productes que Fruits de Ponent, a través de Molí d’Alcanó, comercialitza dins aquest sector, com ara l’oli verge extra L’Or de Ponent, el de selecció especial Praedium KYLATT i l’oli solidari que aquest any s’ha llançat per donar suport a l’Associació Contra el Càncer a Lleida. També hi haurà una mostra del catàleg de productes ‘Mediterranean Foods’ de Fruits de Ponent, que inclou fruits secs, olivada, vinagre de poma, paté d’oliva, etc.

La Fira de l’Oli d’enguany combinarà la modalitat presencial amb el format virtual, iniciat l’any passat i que va tenir molt bona acollida. La inauguració serà presidida per la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, mentre que la cloenda anirà a càrrec de la cuinera i empresària Teresa Carles.

En aquesta 59a edició, el certamen tornarà a ser un dels millors aparadors per presentar les novetats del sector oleícola i donar visibilitat als productes agroalimentaris del territori. Hi haurà un 100% d’ocupació, amb una vuitantena d’expositors, 30 d’ells vinculats al sector de l’oli de qualitat verge extra, i 49 vinculats a la resta de la indústria agroalimentària de proximitat, que ocuparan entre tots una superfície de més de 5.000 metres quadrats.