Fruits de Ponent s’adhereix a la Xarxa d’Empreses amb Compromís per a l’Ocupació

31 de juliol de 2015

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu s’ha adherit a la Xarxa d’Empreses amb Compromís Xe@C, que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per millorar l’ocupabilitat de les persones aturades. 

La Xarxa d’empreses amb compromís, Xe@c, és un projecte que neix de la voluntat de col·laboració entre les empreses catalanes i la Generalitat de Catalunya. En aquest marc la Xarxa Xe@c centra les seves actuacions i experiències en compartir coneixements i en posar en marxa mesures per contribuir a impulsar accions que millorin el posicionament de les persones en el mercat de treball.

El Servei d’Ocupació de Catalunya, coneixedor de les experiències d’èxit que les empreses catalanes duen a terme en el camp de l’ocupació, reconeix el seu esforç i se suma a les seves iniciatives per tal de canalitzar aquest espai de trobada i d’intercanvi de coneixement i experiències entre les empreses, les persones i la Generalitat, que és la Xe@c.

Els valors que inspiren la creació d’aquesta Xarxa són:

  • El compromís
  • La voluntarietat
  • L’eficiència
  • L’experiència
  • El fet de generar valor

 

Missió

Fer visibles les pràctiques empresarials que tenen com a punt central posar en valor les persones.

Donar suport i recolzament a la millora dels factors d’ocupabilitat de les persones.

Facilitar a les persones desocupades una experiència de participació directa en l’empresa mitjançant les diferents modalitats habilitades a l’efecte.

Posar a l’abast de les persones desocupades recursos i coneixement molt específics, oferts per les empreses que formen la Xarxa.

Més informació i llistat d’empreses adherides: XARXA D’EMPRESES