Fruits de Ponent rep una certificació en estalvi energètic

1 de setembre de 2022

La central de confecció de fruita ha rebut la certificació en estalvi energètic.

La certificació energètica dels edificis té com objectiu promocionar l’eficiència energètica en els edificis i la utilització d’energies renovables per cobrir les seves necessitats d’energia i reduir les emissions de CO2.

A Catalunya, el certificat energètic compta a més amb un informe addicional que incorpora recomanacions i millores per obtenir un comportament energètic més eficient, augmentar el confort de l’habitatge i reduir la despesa energética.

Fa uns mesos, La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural es feia ressò dels resultats obtinguts en el projecte de pràctiques sostenibles que el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent va posar en marxa l’any 2020. En aquest sentit, destaca la reducció d’emissions de CO2 i de consum d’aigua i electricitat que es va poder aconseguir amb la instal·lació de 3.200 plaques solars i amb la creació d’una planta de tractament d’aigua.

Sempre és una bona notícia que la central de fruita rebi un certificat en estalvi energètic. Una acció que avala la nostra aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient, perquè sabem que el que és bo per al planeta ho és per a Fruits de Ponent.