Fruits de Ponent promociona l’alimentació responsable i les propietats de la fruita en una campanya a les xarxes socials

19 de juliol de 2021

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent està duent a terme una campanya a les xarxes socials a través de la qual vol ajudar a promocionar el l’alimentació responsables i posar en valor les propietats i els beneficis del consum de fruita. Així mateix, també està difonent aquests missatges entre la seva plantilla a través d’un circuit tancat de TV instal·lades en diferents seus del Grup. 

Aquesta campanya s’emmarca dins el seguit d’accions que Fruits de Ponent implementa al llarg de tot l’any per tal de promoure el consum de fruita i defensar el sector a banda de les nombroses col·laboracions que fa amb entitats públiques i privades, en aquest sentit. A més, encaixa amb el compromís del Grup Cooperatiu respecte a les línies mestres de dos projectes d’abast internacional.

El primer d’aquests projectes està centrat en aquest 2021, i consisteix en l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (AIFV), designat per l’Assemblea General de les Nacions Unides i que pretén sensibilitzar sobre la importància de les fruites i les verdures per a la nutrició humana, la seguretat alimentària i la salut, i per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

L’altre projecte és 5 al dia, una iniciativa que vol fomentar els hàbits saludables mitjançant el consum diari de fruita i hortalisses fresques, en concret 5 peces al dia, que és la ració mínima de consum diari recomanada per la comunitat científica i mèdica en una dieta saludable.