Fruits de Ponent presenta la seva aposta per la sostenibilitat a la jornada “L’Agenda 2030 en l’àmbit local. Eines i Aliances”

31 de gener de 2020

Fruits de Ponent ha assistit com a ponent a la Jornada “L’Agenda 2030 en l’àmbit local. Eines i Aliances, organitzada pel Consell de Relacions Laborals”. Juntament amb d’altres empreses de Lleida, el Director General del Grup, Josep Presseguer, ha parlat de la sostenibilitat entesa per el Grup Cooperatiu, així com algunes de les accions que s’han aplicat en l’empresa en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La lluita contra el malbaratament alimentari, l’ús d’energies verdes o l’aplicació d’un pla d’igualtat,  serien alguns exemples de les pràctiques que el grup ha engegat i que formen part dels seus principis cooperatius.

El Grup Fruits de Ponent és soci signatari de la Xarxa pel Pacte Mundial, i aposta per la sostenibilitat en totes les seves vessants, ja sigui en l’àmbit intern de funcionament de l’empresa com en la gestió econòmica i mediambiental del grup.  La proposta de la companyia per la innovació en l’agricultura sostenible, és un dels trets identificatius del grup, que la diferencien de la resta d’empreses del sector.