Fruits de Ponent presenta a la Fira de Sant Miquel l’aposta exportadora del grup

26 de setembre de 2015

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu ha està present aquests dies a la Fira de Sant Miquel, a Lleida, que enguany arriba a la seva 61 edició. El Grup ha volgut sorprendre públic i clients amb un estand innovador, en què la fruita d’os és l’element dominant, ja que està dipositada en diverses prestatgeries. També, en la part central, compta amb un gran mapa del món que assenyala els països on actualment el grup exporta fruita d’os.

 

Precisament, coincidint amb la inauguració, va rebre la visita de la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina, així com del conseller d’Agricultura Jordi Ciuraneta.El president del Grup Cooperatiu, Sebastià Escarp, va explicar la clara aposta exportadora del grup, que avui porta fruita a 4 continents. Escarp també va destacar la importància d’estar presents en la fira de Sant Miquel, per també tenir contacte amb tot el teixit social i, principalment, els socis del Grup. Així mateix, va destacar que Fruits de Ponent ‘és una empresa oberta al món’, i aquest estand ho demostra.

 

Fruits de Ponent ha aprofitat també la fira per presentar al públic un reclam en forma de ‘packaging’ de fruita (una mena de borsa de cartró que porta una peça de fruita).