Fruits de Ponent presenta a Fruit Attraction la seva estratègia comercial: La Bona Fruita, 365 dies

9 d'octubre de 2016

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu està present a Fruit Attraction, la fira internacional del sector de Madrid, per oferir fruita i productes agroalimentaris tots els dies de l’any.

Amb el títol: “La Bona Fruita, 365 dies”, el Grup ha presentat a clients, proveïdors i visitants professionals aquest projecte que consisteix en tenir un catàleg comercial per a la tardor i hivern, a més del de l’estiu, mesos en què, amb la fruita d’os, ja és líder en producció de la Unió Europea.

Entre les produccions de tardor i hivern figurarà el kaki i la magrana, però també d’altres com el kiwi. A més a més, Fruits de Ponent Grup cooperatiu oferirà oli verge extra d’oliva, procedent del Molí d’Alcanó, a més d’altres productes elaborats com suc de fruita i almívars.

El director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, ha apuntat que la clau és apostar per la diversificació, per tal d’oferir una gama de productes tot l’any als clients i augmentar també la rendibilitat i funcionalitat de les instal·lacions del Grup.

Cal recordar que Fruits de Ponent és un Grup format per 5 cooperatives, i que produeix i comercialitza uns 65 milions de quilograms de fruita l’any.

Està format per unes 180 unitats familiars de socis productors i compta amb més de 2.500 hectàrees de camps cultivats als camps de la Vall de l’Ebre.

Les seves produccions comptem amb diversos segells i certificacions de qualitat, entre aquestes la de Producció Integrada, una producció d’agricultura integrada a camí entre la producció ecològica i la convencional. També la certificació Global GAP, una prestigiosa norma internacional per a les bones pràctiques agrícoles.

L’estand de Fruits de Ponent a aquesta fira internacional, ha estat possible també gràcies al suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.