Fruits de Ponent, present novament a Fruit Logistica en l’any del seu 25è aniversari, que coincideix amb el d’aquest certamen internacional

15 de gener de 2017

El Grup presentarà als seus clients la seva aposta perquè OKI sigui la marca de referència de préssec pla a Europa

 

Un any més, i ja van 25, Fruits de Ponent estarà present els dies 8, 9 i 10 de febrer a Fruit Logistica, la fira més internacional del sector de la fruita fresca. El Grup desembarca ampliant aquest any el seu estand –de 32 a 61 metres quadrats- amb l’objectiu de donar a conèixer als seus clients els seus plans de cara a la propera campanya d’estiu. En aquest sentit, el Grup presentarà a clients ja consolidats i d’altres de nous la seva aposta per situar OKI com la marca de paraguaians de referència a Europa. Les característiques dels camps de la Vall de l’Ebre i el seu clima fan d’aquesta fruita que sigui única al món pel que fa a color, sabor i aroma, per la qual cosa Fruits de Ponent té previst fer arriba l’OKI als consumidors de diferents països europeus: España, França, Anglaterra, França i Països Baixos.

A més a més, i com a grup especialitzat en fruita d’os (i líder de la UE pel que fa a volum en préssec, nectarina i préssec pla) el Grup Cooperatiu també planificarà amb els seus clients la campanya de 2017. Fruit Logistica també serà el marc per continuar amb l’aposta: La Bona Fruita, 365 dies, una estratègia comercial per tal de servir fruita tot l’any, amb la incorporació de fruita de tardor i hivern.

#FruitsdePonent25

El 2017 és un any important pel que fa a la identitat del Grup Cooperatiu, ja que coincideix amb el seu 25è Aniversari. Precisament, els mateixos anys que celebra Fruit Logistica, un esdeveniment que Fruits de Ponent vol aprofitar per “brindar” amb la Fira aquesta fèrtil i productiva convivència. És per això que el Grup organitzarà el dijous 9, a les 16 hores, un “còctel” per a clients, institucions i mitjans de comunicació presents a Berlín.

L’estand de Fruits de Ponent estarà situat al pavelló internacional 8.2 de Fruit Logistica, a l’estand B-05.