Fruits de Ponent, pregoner de la Festa Major d’Alcarràs

24 d'agost de 2017

La Festa Major d’Alcarràs ha donat el seu tret de sortida avui amb el Pregó de Festes a la Plaça de l’Església, davant d’un nombrós públic que l’ha omplert tota. 
 
Després de la proclamació dels hereus i les pubilles ha estat el torn dels pregoners d’aquest any que, coincidint amb el seu 25è Aniversari, ha estat Fruits de Ponent Grup Cooperatiu, amb seu a Alcarràs. 
 
El seu president, Sebastià Escarp, ha volgut agrair a totes les persones (presidents, directius, treballadors i socis) del grup que han fet possible que avui aquest arribi al seu quart de segle. Així mateix, ha apel·lat als valors “cooperativistes, ara més que mai” per tal de defensar al sector i al pagès que en aquests moments, atès la crisi de preus, no passa per uns bons moments. 
 
Fruits de Ponent és una de les empreses punteres a Europa en fruita de pinyol i, en els darrers anys, també s’està diversificant amb d’altres productes, com per exemple, l’oli d’oliva verge extra, els cereals i les ametlles. El Grup compta amb uns 200 unitats familiars de socis i amb uns 600 treballadors en època de campanya.