Fruits de Ponent portarà en primícia les seves novetats en productes a Fruit Logistica 2020

31 de gener de 2020

Fruits de Ponent, especialitzada amb fruita de pinyol, presentarà als seus clients i públic professional el seu catàleg comercial, que inclou des de fruita de pinyol i llavor, a altres productes alimentaris elaborats com els sucs OKI JUICE i l’oli verge extra. Fruit Logistica és un aparador fantàstic per a mostrar el potencial del grup en fruita de pinyol: nectarina, prèssec, prèssec pla, albercoc i platerina. 

De fet, una de les novetats d’aquest any serà l’oli KYLATT, l’Oli d’oliva verge extra de categoria superior resultat de la millor selecció d’olives arbequines dels camps d’Alcanó, el treball portat a terme per part dels tècnics del Molí d’Alcanó, tècnics especialitzats de l’IRTA i l’equip del Xef del Restaurant Hisop de Barcelona amb 1 Estrella Michelín. KYLATT és un oli que segons les anàlisis del panell de tast “és un oli fruitat verd, en boca és picant, amb un amarg i dolç equilibrat. Els seus aromes recorden l’herba tallada, notes d’ametlló o fonoll o nou verda, o de verdures de fulla, així com tocs clars d’ametlla, que li defineixen la dolçor en boca dels olis d’Arbequina”. Aquest producte també sorgeix per poder ser exportat a mercats Europeus, on hi ha països que valoren enormement la qualitat d’aquest oli.

KYLATT representa la fusió de la tradició d’un Molí i la qualitat de l’alta gastronomia, donant a llum a un oli especial de categoria superior que Fruits de Ponent donarà a conèixer en el seu stand B-07, Hall: 8.2 de la Fira Fruit Logistica a Berlín.