Fruits de Ponent porta el seu “cooperativisme” a la Fira de Sant Miquel

3 d'octubre de 2016

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu valora positivament la seva estada a la Fira de Sant Miquel de Lleida, on ha pogut atendre als seus socis i també clients que han visitat l’estand. Sota el títol “Som Cooperativa”, el Grup Cooperatiu ha volgut difondre els valors cooperativistes i també, en quatre panells, posar el nom de tots els seus socis, com a reconeixement a la importància cabdal que tots aquests tenen en el dia a dia de la companyia.

 

Per l’estand de Fruits de Ponent també han passat autoritats com la consellera Meritxell Serret, el dia de la inauguració, i la minsitra d’Agricultura, Isabel García Tejerina, en la cloenda. També, d’altres representants polítics, sindicals i d’empreses, els quals han estat atesos per als responsables de Fruits de Ponent explicant-los-hi quin són els objectius comercials del grup, de cara a les campanyes de tardor i hivern.

El director general, Josep Presseguer, també ha participat en dos jornades professionales, la primera sobre l’exportació de fruita a la Xina, i, un segona, sobre les possibilitats de l’Horta de Lleida. 

 

El Grup tanca una nova edició de la fira agroalimentària catalana amb bones expectatives i ja pensant en les properes fires. 

Per veure la GALERIA D’IMATGES