Fruits de Ponent participa a Fruit Attraction, a Madrid

25 d'octubre de 2015

Fruits de Ponent estarà present entre el 28 i el 30 d’octubre a Fruit Attraction per donar a conèixer a clients, proveïdors i públic professional el seu potencial en fruita d’os, així com els nombrosos països als quals avui exporta la seva fruita. El Grup Cooperatiu també compta amb fruita de llavor, i també està apostant pel cultiu de poma de muntanya.

L’estand de Fruits de Ponent estarà ubicat al pavelló 8, 8D03B. El Grup Cooperatiu aposta una vegada més per Fruit Attraction per mostrar el seu potencial en fruita d’os -aquesta campanya finalitza com una de les companyies líders en volum de fruita d’os de la Unió Europea-. De caràcter clarament exportador, el Grup Cooperatiu de la Vall de l’Ebre també exposarà els diferents països als quals exporta fruita, arribant avui a 4 continents i ampliant noves destinacions, com el de mercats asiàtics (Singapur, Malàisia i Hong Kong).
Fruits de Ponent també arriba a Fruit Attraction amb la seva nova aposta en poma de muntanya, que acaba d’estrenar en camps a més de 400 metres d’altura situats a la Vall del Llobregós (La Noguera, Catalunya).
Fruits de Ponent, amb seu a Alcarràs (Lleida) i que compta amb un grup de socis format per més de 200 unitats familiars, veu en la fira Fruit Attraction una nova oportunitat per consolidar clients i mostrar a la capital espanyola el seu potencial en préssec, préssec pla (platerina i paraguaià) i nectarina.

Al febrer de l’any passat va presentar la seva nova imatge corporativa a Fruit Logistica (Berlín), aposta per la qualitat dels seus productes, a més per la promoció de les seves marques ‘Fruits de Ponent’ i ‘Or de Ponent’, amb el lema ‘La Bona Fruita’.