“Fruits de Ponent News”, el nou diari corporatiu per apropar al públic la informació del Grup

30 de març de 2016

Fruits de Ponent estrena aquest mes “Fruits de Ponent News”, el nou diari corporatiu que neix amb l’objectiu d’apropar socis, clients, proveïdors i públic en general l’activitat informativa que genera el Grup Cooperativa en els seus diferents àmbits: comercial, empresarial , social, etcètera. Es tracta d’una publicació en format de diari, de 16 pàgines (8 per a la llengua castellana i altres 8 per a la catalana), de fàcil lectura i amb un disseny modern, funcional i atractiu visualment.

Aquesta nova publicació -que sistituye al Butlletí informatiu- conté diferents tipus de seccions, entre aquestes “El Editorial” que signa el director general, Josep Presseguer, i en el qual traça les seves reflexions fa al present de la companyia. També inclou una “Galeria d’Imatges”, per resumir les col·laboracions i activitats principals de l’àmbit social, així com entrevistes interiors a personatges del grup d’interès (en aquest primer número, els diferents presidents de les cooperatives que configuren Fruits de Ponent).

El Fruits de Ponent News tindrà una periodicitat de 3 mesos i el reben els diferents grups d’interès del Grup, però també podrà recollir a les oficines que el Grup té a Alcarràs (Lleida) o consultar-ho a través de la pàgina web.

 

CONSULTA LA VERSIÓ EN CATALÀ