Fruits de Ponent inicia la campanya de la fruita d’os a la Vall de l’Ebre

21 de juny de 2016

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu ha iniciat aquesta campanya la comercialització en exclusiva de la marca de paraguaians o préssec pla OKI. La cooperativa de segon grau rellança així aquesta marca després d’obtenir-ne l’exclusivitat i per tal de poder oferir-la als seus clients i consumidors repartits ja en quatre continents i una quarantena de països.

 

El Grup Cooperatiu inicia la campanya de la fruita d’os a la Vall de l’Ebre amb l’objectiu posat en continuar consolidant i ampliant clients a Europa i també apostant per nous destins, com ciutats asiàtiques o també el Carib, indret on Fruits de Ponent ja s’ha registrat com empresa a Cuba. Amb OKI s’espera arribar a un tipus de client i consumidor repartit per tots aquests indrets que busca fruita de qualitat oferint-li un préssec pla amb sabor, aroma i bon color, que pot menjar en qualsevol lloc i a qualsevol hora atès la facilitat per consumir-lo.

 

El director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, ha explicat avui, coincidint amb l’inici de la campanya de la fruita d’os, que per aquest any s’espera un 20% menys de producció a causa de les temperatures fredes de la passada primavera i de les darreres pedregades a la zona del Baix Segre. El director general de Fruits de Ponent ha informat que han treballat durant l’any per aconseguir les corresponents certificacions per poder exportar a Xina, en cas que així es donin les circumstàncies de protocols per poder portar-ho a terme. A més a més d’OKI, el Grup també comercialitzarà nectarina, platerina, préssec de diferents varietats i, prèviament, cirera i albercoc amb les marques Fruits de Ponent i Or de Ponent. Cal recordar que el Grup Cooperatiu compta també amb fruita de llavor, bàsicament poma i pera. Durant la tardor, compta també amb l’oli d’oliva verge extra produït de les oliveres dels camps d’Alcanó.

 

El Grup Cooperatiu, que avui ha obert les seves portes a mitjans de comunicació nacionals e internacionals, ha explicat també la seva aposta per continuar adaptant-se a les noves varietats de fruita d’os que demanda el consumidor. A una visita als camps d’un dels socis productors, els mitjans han pogut veure com es porta a terme la collita de la fruita d’os al camp, així com observar una de les xarxes anti-pedregada. També, han pogut seguir el recorregut de la fruita a la central de confecció, on, per exemple, es compta amb la traçabilitat de la fruita a partir del mètode de Producció Integrada, que n’assegura la traçabilitat i qualitat alimentària en tot moment.