Fruits de Ponent impulsa el seu nou portfoli comercial d’aliments mediterranis en el retorn de Fruit Attraction

5 d'octubre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent és present en la posada de llarg de Fruit Attraction, el certamen de referència del món horto-fructícola, que avui ha obert les seves portes a IFEMA-Feria de Madrid després d’un any d’absència per les restriccions sanitàries provocades per la COVID-19.

En el primer dels tres dies a Fruit Attraction, el Grup Cooperatiu ha presentat el seu nou portfoli comercial, que s’obre a tot un ventall de productes mediterranis. Així, Fruits de Ponent ha donat a conèixer les línies mestres per a l’any vinent, amb un accent especial en el nou catàleg de productes i un ferm impuls als #MediterraneanFoods.

Així, a la fruita, que segueix sent el gran emblema del grup, i als sucs naturals, Fruits de Ponent hi incorpora altres productes sota el concepte ‘MediterraneanFoods’ i amplia la seva oferta amb l’ametlla, l’oli verge extra, el vinagre de poma i els cereals. Tots ells s’integren en un portfoli que s’anirà presentant als clients a Fruit Attraction i a través de diferents campanyes, al web i a les xarxes socials.

Durant aquest primer dia, l’activitat a l’estand de Fruits de Ponent està sent intensa, amb reunions amb diferents clients i partners, tant nacionals com internacionals, durant les quals es passa balanç també a la campanya d’estiu i es posen en comú alguns els principals reptes de futur del sector.

A més, al llarg d’aquests tres dies de fira, Fruits de Ponent reafirmarà la seva aposta per l’ADN cooperatiu que regeix el grup des dels seus inicis, i que a més d’atorgar tota la força i capacitat als seus socis, aposta també fermament per la sostenibilitat com un objectiu a nivell mediambiental, social i econòmic, segons el qual tota l’activitat que es genera des de Fruits de Ponent ha de resultar beneficiosa per al planeta i per a les persones, tot això emmarcat en els principis del Pacte Mundial de Nacions Unides i el desplegament dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) fixats per l’Agenda 2030.

Cal destacar, finalment, que Fruits de Ponent mai no ha faltat a aquesta cita internacional, i aquest any el seu estand està situat al Hall 4, estand 4D04.