Fruits de Ponent impulsa a Lleida una jornada amb el Pacte Mundial de Nacions Unides

30 d'abril de 2019

La Xarxa Espanyola del Pacte Mundial reunirà a les empreses del sector agroalimentari a Lleida, una trobada que es descentralitza per primera vegada i es trasllada a la capital de la Terra Ferma, de la mà de Fruits de Ponent, co-organitzadora d’aquesta jornada.

“El Sector Agroalimentari abans els ODS”. Sota aquest títol, la Xarxa del Pacte Mundial de Nacions Unides es presentarà en societat a Lleida davant un públic format per empreses del sector i representants d’entitats empresarials.

L’objectiu de la jornada és el de visualitzar el paper que des de l’àmbit empresarial ja s’està duent a terme per al desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per aconseguir les fites marcades en l’Agenda 2030: més sostenibilitat, un món més just i mesures contra la desigualtat. També es vol potenciar amb aquesta jornada, que tindrà lloc a la Canonja de la Seu Vella, la força agroalimentària que té Lleida i la seva àrea, una de les principals productores d’aliments.

El programa estarà compost per una taula en la qual diferents empreses exposaran els seus casos d’èxit d’ODS que estan desenvolupant.

Consulta el programa.

PROGRAMA 

FORMULARI PER A LES INSCRIPCIONS: FORMULARI