Fruits de Ponent focalitza la campanya de fruita d’estiu prioritzant la qualitat

24 de juny de 2019

Aquest mes de juny Fruits de Ponent ha iniciat la campanya d’estiu de fruita de pinyol, amb unes previsions de superar el volum de l’any passat. El Grup compta amb un catàleg de diferents varietats de préssecs, nectarines i paraguaians on la qualitat és el seu principal actiu.

El Grup Cooperatiu, líder en producció i comercialització de fruita de pinyol a Europa, espera superar els 52 milions de quilograms en volum de fruita, i continuar essent un dels principals exportadors d’aquest producte al món. Cal recordar que Fruits de Ponent exporta a quatre continents i a una cinquantena de països.

La campanya d’enguany també vindrà marcada per uns estàndards de qualitat del producte amb el qual s’ha estat treballant durant tot l’any, en tots els punts de la cadena de valor. Des del camp, fins a la mateixa Central de Confecció, complint amb les més prestigioses acreditacions que permeten l’exportació de fruita. Amb el segell de Producció Integrada, el Grup aposta per l’agricultura sostenible en totes les seves vessants.

Aquesta campanya coincidirà a més amb l’estrena de les noves oficines de la Central de Confecció, unes instal·lacions que s’han renovat per tal de millorar aspectes com la confortabilitat dels seus treballadors, així com l’atenció als clients. Espais més amplis per a l’atenció de clients, zones per al descans dels treballadors, una major seguretat en l’accés a les àrees de treball i una millora en la mobilitat del transport pesat que opera a la Central. La següent fase d’obres consistirà en la instal·lació de plaques solars a la coberta de les naus, per tal de generar energia solar amb la qual s’alimenti el funcionament dels processos industrials.