Fruits de Ponent, finalistes en el reconeixement del Dia de l’Empresa

27 de juny de 2023

El passat dilluns 26 de juny el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat celebra la 2a edició del Dia de l’Empresa, un reconeixement que distingeix aquells projectes que tenen un impacte positiu dins la societat. Aquestes empreses destaquen en quatre àmbits: governança, talent, medi ambient i àmbit social.

Inicialment es van presentar 55 candidatures i d’aquestes se’n van seleccionar 4 de finalistes: Alier en la categoria de Medi Ambient; Fruits de Ponent en la categoria Social; Família Torres en la categoria de Talent; i KMO Energy en la categoria de Governança.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la celebració d’avui del Dia Nacional de l’Empresa, d’avui 27 de juny, amb l’objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que tenen un impacte positiu dins la nostra societat.

Durant l’acte, que s’ha fet aquesta tarda al Palau de la Música Catalana organitzat per Forum Empresa ahir, els reptes de la sostenibilitat van ser el centre de les discussions. Empreses líders van compartir les seves estratègies per abordar aquests reptes, i ens sentim molt orgullosos d’haver estat seleccionats com a finalistes per aquest reconeixement tan prestigiós. Alineant progrés, sostenibilitat i compromís social, aspirem a ser un exemple per a altres empreses.

El nostre director general, Josep Presseguer, va presentar les estratègies que estem implementant per abordar els reptes de la sostenibilitat. Des del camp a la central, estem treballant per reduir la utilització de l’aigua i utilitzar fonts d’energia sostenible. Destaquem les nostres inversions en plaques fotovoltaiques a la central per a l’autosuficiència energètica, així com la conversió dels residus de les olives del nostre molí d’oli en energia. Estem compromesos a fer la nostra part per contribuir al progrés sostenible de la societat.

A Fruits de Ponent estem molt agraïts d’haver estat finalistes en aquest reconeixement del Dia de l’Empresa. Aquesta nominació reforça la importància de la nostra tasca com a empresa, i continuarem treballant amb passió i dedicació per aportar el màxim valor compartit i seguir sent un exemple de creació de prosperitat compartida al nostre país. Afrontem el futur amb entusiasme i continuar treballant per un món millor.

No volem perdre l’oportunitat de donar l’enhorabona a l’empresa Alier pel reconeixement del Dia de l’Empresa 2023 i als finalistes Familia Torres i Km0 Energy, per ser també un exemple de creació de prosperitat compartida al nostre país, alineant progrés, sostenibilitat i compromís social.