Fruits de Ponent, finalista en el concurs Empreses del Futur Present 2022

27 de juny de 2022

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha estat una de les finalistes al concurs Empreses del Futur Present 2022, uns guardons emmarcats dins el Dia de l’Empresa que organitzava per primer cop el Departament de Treball i Empresa de la Generalitat i que enguany s’ha endut Veritas.

El guardó s’ha lliurat aquest dimarts en un acte celebrat a Barcelona sota la presidència pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i al que també hi ha assistit Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, i en el que Fruits de Ponent ha estat representat pel seu president, Benjamí Ibars, i pel seu CEO, Josep Presseguer.

Fruits de Ponent era una de les deu empreses seleccionades per aquets guardons, una elecció que s’havia fet en base als seus valors cooperatius, sostenibles i d’aposta pel territori i la igualtat.

Aquesta era la primera edició del Dia de l’Empresa, que dins l’apartat Empreses del Futur Present 2002 distingia les iniciatives empresarials amb valors, que posen les persones al centre, promovent un equilibri entre la competitivitat empresarial i la consciència social. És per aquest motiu que s’havien seleccionat empreses, entre elles Fruits de Ponent, amb un impacte positiu dins la societat, i que contribueixen a construir una economia més justa, verda i equitativa, amb estratègies amb valor compartit, centrades en les persones, el territori i el medi ambient, i que generen majors oportunitats en les comunitats on es desenvolupen.