FRUITS DE PONENT, fidel a la seva cita a Fruit Attraction per mostrar el seu catàleg “La Bona Fruita, 365 díes”

17 d'octubre de 2018

Fruits de Ponent va a Fruit Attraction per contactar amb els seus clients i ‘testar’ com ha estat la campanya d’estiu de fruita d’os, per d’aquesta manera detectar possibles millores. També, per captar públic professional i presentar a nivell general el seu catàleg La Bona Fruita, 365 dies.

Fruits de Ponent és una de les companyies líders en fruita d’os d’Europa. Amb una mitjana de 50 milions de kg. de fruita, el grup exporta a quatre continents i mig centenar de països. La seva capacitat exportadora l’ha situat com una marca molt demandada per les principals superfícies de distribució alimentària d’Europa.

El Grup també assistirà per presentar els seus projectes futurs amb les seves marques de préssec pla OKI, així com les seves altres marques Fruits de Ponent, amb nectarina, préssec i albercoc.

La Cooperativa de segon grau compta també amb altres àrees de negoci que produeixen altres productes elaborats com oli d’oliva verge extra, amb la marca L’Or de Ponent.

Els sucs OKI JUICE, novetat a la fira

A la fira, i com a novetat, també presentarà les seves sucs de fruita OKI JUICE, 100% naturals i sense sucres afegits. Uns sucs de quatre sabors fidels a la tradició fructícola del grup. De préssec i poma; de kiwi i poma; de fruits vermells; I de mandarina, taronja i poma. Els sucs també seran exposats a la passarel·la Innovation HUB.

 L’estand estarà situat al Hall 8C03A