Fruits de Ponent fa una donació de sucs de fruita a diversos hospitals de Lleida com a mostra d’agraïment al personal sanitari

1 d'abril de 2020

El grup Fruits de Ponent, des de la seva fundació, se solidaritza amb els professionals sanitaris que davant aquesta situació tan excepcional, es troben treballant per a fer front a la pandèmia, i realitza una donació de sucs de fruita naturals OKI Juice als Hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida, com a mostra d’agraïment per la seva gran tasca. D’aquesta manera, el grup cooperatiu dóna tot el seu suport al servei sanitari que aquests dies es troba treballant incansablement per atendre els afectats per COVID-19 de la província de Lleida .

En aquesta mateixa línia, Fruits de Ponent, des de la seva Agrobotiga d’Alcarràs, també se solidaritza amb aquella gent més vulnerable davant aquesta situació de crisis, i col·labora amb el Banc d’Aliments així com el Servei de Repartiment d’Aliments d’Alcarràs fent entrega de verdura, fruita de temporada i sucs naturals a diversos veïns i veïnes d’aquesta població.

Aquesta col·laboració forma part dels nombrosos projectes cooperatius, que reiteren en els principis solidaris de la Fundació Fruits de Ponent i el seu objectiu de vetllar per al benestar de les persones, així com la seva salut. A més, el grup també forma part de la xarxa d’empreses que treballen en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), les quals aquests dies s’estan adaptant per a fer front a la greu situació mundial donada per la COVID-19.