Fruits de Ponent explica la seva transformació en GRUP COOPERATIU en una jornada de el Ministeri d’Agricultura

28 d'abril de 2021

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha estat una de les entitats participants en el curs online ‘Les organitzacions de productors de fruites i hortalisses com a eina per a la concentració de l’oferta’, celebrat en format online els dies 27 i 28 d’abril i organitzat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

El curs va incloure diferents conferències, entre elles una sobre ‘Casos d’èxit en la concentració de l’oferta’ centrada en ‘El punt de vista de les cooperatives agroalimentàries d’Espanya’, que va comptar entre els ponents amb Josep Presseguer, director general d’el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent.

Josep Presseguer ha afirmat que els plans operatius han servit al llarg dels anys a les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses (OPFH) per dimensionar les seves estructures, guanyar en competitivitat i poder afrontar projectes com els relacionats amb les noves varietats de fruites, la sostenibilitat i també les promocions de marques per arribar a al consumidor. Fruits de Ponent ha servit com a exemple per a descriure, en la jornada, algun dels projectes que, com OPFH, ha desenvolupat en aquestes àrees: qualitat de producte, sostenibilitat i poder de la marca.